Isnin, 2 Mac 2009

Tagged by Nad


Tajuk Tugasan : 25 Perkara Yg Anda Ingin Katakan Jika Anda Meninggal Hari Ini!

1-10:Sorry
1. Nk mintak maaf kat mummy sbb dah buat salah kat die.. then sbb x dgr ckp die.. (normal la tu.. katanya)

2. Nk minta ampuns kat daddy sbb penah wat die menangis.. wowowooo... ye ingat lg time ady merajoks sbb daddy tengking ady pasal x off2 internet (time tu masih pakai TMnet punyer connection yg caj stp minit kite pakai) dan bile bills dtg smpai rm500+.
Then ady larik bawah umah x balik2, smpai la tgh mlm bru balik.. Kesudahannya daddy nangis sbb kesal ngan sikap ady ni.. (T.T) Im sorry daddy...

3. NK minrak maaf kat abang sbb berperasaan dengki... xtau la nape... maybe sbb abang slalu je 'ganggu' hidup ady ni.. contohnye bile nk tgk tv, abang slalu tukar cenel.. bile nk surf, abang jgak nk surf... then ady terasa mcm die jer ada kuasa nk wat ape die suke... mentang2 la anak sulung... KATANYA...

4. Nk mintak sorry kat sister sbb dah bace diary die smbunyi2.. XD... byk yg ady korek rahsia dari sis... (nakal kan ady?) smpai sape2 crush die ady tau.. hohoho

5. Nk mintak maaf kat adik sbb slalu amik makanan die curik2.. ngeee.. curik coklat, gula batus, anything pasal makanan.. huahua

6. NK mintak ampun kat my best friend, Christopher, Viviene, Anthonia, Nurlisa, Nurdiana, Angela.. ect... sbb dah tinggalkan korang!!.. wowowoooo...
Mintak ampuns byk2 sbb ady ade x ikot ckp korang... ady gak penah gaduh ngan korang... woowowoo...

7. NK mintak sorry kat chegu2.. terutama kat chegu Hidayat sbb nyusahkan die bayar ayam KFC utk ady time progam FI in School dulu.. then sbb pakai laptop die ska ati jer (buat mcm laptop sndiri) hohoho.. Pastu kat chegu Miza pasal ady terpatahkan paip bio lab dan kesudahannya smue lantai banjir sbb air kuar dr paip tu... ngeee... im sorry.. Pastu lat chegu Chong TH sbb lgsung x siapkan kerje Addmath sejak form 4 (x penah antar pun)...

8. Nk mintak maaf kat member2 pancaragam junior ady taun lepas sbb ady ajar main lagu ntah ape2 kat korang.. maklumla korang smue x paham pon pasal music ni.. huhuhu..

9. Nk mintak ampun kat member2 DFC, especialy kat Mond sbb dah kecikkan ati die time chat... dan jugak kat Dafi sbb ckp "kembang kempis" kat die.. pastu kat Ray n Megat sbb tersalah sangka kat dorang yg adik beradiks kandung... ngeeee... pastu pasal kesilapan ady time berchatting..

10. Nk mintak sorry kat warga KFC terutama manager/bos iaitu Abg Masri sbb ady x wat keje btol2.. juga kat Abg Adnan sbb menyusahkan die pasal aturkan balik jadual keje ady.. kat Zurina pasal kaco die time tgh keje.. haha lol.. then kat Simon sbb campak serangga yg die geli (cikada) kat die.. (gempak KFC ngan sore die).. Pastu kat Senorita pasal berebut amik space mase cuci pinggan.. haha lol.. oh lupe plak kat Margarett sbb buatkan tangan die melecur kene air panas... im sorry..


11- 25 : Mule merepeks
11. Nk says i love u kat... A******* Tuttt!! Eh... mane leh ckp~... nnti gosip2 kang.. lom jd artis dah ade gosip ni.. ishhh... lol! (tp dah bagi byk sgt coklat)

12. Nk ckp yg ady dah muak makan KFC... XD.. LOL!

13. NK kate yg ady nk duduk dlm keranda yg bes2 dan selesa.. haha hohoh LOL

14. NK suruh family smbahyangkan ady sblm dikuburkan... (dah mule buat 'kerepeks')

15. Nk ckp yg ady nk dikuburkan di kawasan gereja.. xmo dlm hutan sorang2.. ee... biarlah ade 'jiran' sebelah.. baru x sunyi bile jd hantu nnti.. (overdos buat kerepek) hahaa..

16. Nk katakan kat my sis suruh jage Tipot (kucen) baik2!.. bagi die gemuks...

17. Nk katakan kat my friends suruh jumpe ady scpt mungkin!! haha..

18. NK ckp kat parents suruh CAT umah tu kaler HIJAU! lol.. bhahahaa

19. Nk ucapkan time kasih kat chegu2, kawan2, n Dafinites sbb ceriakan hidup ady..

20. Nk ckp "miaw2" kat my kucen.. pastu nk "Psst2" kat my tikos... hahah.. (mule la blur)

21. Nk cakap sorang2... menyanyi... (buang tebiat ke ape?)

22. NK katakan yg ady nk mati... (mmg la.. aiyo!)

23. Nk menjerit kesakitkan.... mengaduh... mengerang...

24. pastu Nk bagi wasiat2 yg ady ckpkan td... haha

25. ckp smbil hembus nafas... Fuhhh... lega.. dah siap jgak akhirnye.. hehe LOL!


Hahaha... ade jugak element2 merepekness kat dlm ni.. nmpaknye berkesan.. x gitu? KATANYA... lol.. haha


So, ady da siapkan tag Nad.. dan ape kate giliran ady plak nk tag...

Eh... len kali la.. hohoho... selamat ye korang?? xpe2... ady bagi yg susah2 plak... haha.. LOL tggu je la~

1 comments:

++ Diamond ++ berkata...

no prob lah ady... mond x kecik ati pun... peace!!!