Isnin, 2 Mac 2009

Kelas Merepeks Sesi 1

[Gaya Merepeks seswai utk jadi hukuman... hehe]



Haaa... sekarang ni me(eh tukar nama la : to ady)/ ady dah ada kelas MEREPEKS kat blog ni khas utk yg ske Merepeks2 itu.. haha (seswai utk Sakura_CMOD.. larikkkk!). Utk sesi pertama ni, Chegu Ady (cewah) nk bagi pengenalan dulu ttg kelas yg agak Merepek ni... hahaha..

Sesi Pertama
Pengenalan: Merepek bermaksud bercakap dgn isi yg berputar belit, berterabur, bersepah, ber.. er.. ber ntah.. pendek kate bercakap x betul. Merapu... nah! (lame carik perkataan ni.. gagaga)

Merepek ni berpunca dari virus MEREPEKNESS yg dibawa oleh seseorang yg suka merepek dan kita layan jer dah berjangkit.. (sapew kah itew? tanya sakura.. hehe)

Sindrom2:
Apakah yg di'repeks'kan? (pelik bunyinye)
1. Bende2 yg betul di tak perbetulkan... x betul la bunyinye... (LOL)
2. Bende2 yg ditukar ejaannya... Contoh: merepek jd kerepek... (sakura ske buat... larikk! -buat kerepek la...)
3. Cakap bende2 yg tetibe je x ngam ngan tajuk.. (interframe tajuk tetibe)
4. Cakap sorang2.
5. Membuat sesuatu diluar kawalan.

Cara Merawat:
1. Diam jer... =.=? tu je la.. LOL!

OK.. tu adalah pengenalan ajer ye utk sesi pertama... anda boleh cuba utk menghilangkan boring semasa tgh chatting and just make sure korang x overdos sgt sampai kene 'ban'... hahha

Warning: Pembaca bwah umur x dibenarkan merepeks demi keselamatan hidup. LOL... (merepeks la sgt2)
KATANYA...

Jumpe lagi di kelas yg akan datang...

P/s: Posting merepek ni khas utk sakura... haha larikkkk!

Bonus layan iklan pendek Coca-cola ni.. ~


2 comments:

++ Diamond ++ berkata...

luv this entry... keep on MEREPEKS... :)

sakura berkata...

hah!! merepek lagi!!
btol cam kerepek kentang yg dijual oleh apek la ady nih!!
knape?? knape?? knape sakura jgak yg tebabit??
hahahaa...