Rabu, 27 Mei 2009

Roh keluar!


Arini aku nk citerkan satu kejadian aneh yg berlaku kat my sis..

Hal ni baru jek berlaku mlm tadi.


Citernye camni,

Smlm, aku tido awal la sbb my online turn dah abis kan, kira2 kol 11pm cam tu la...

Then pagi ni, aku bangun kira2 kol 8 pagi.

Aku pun lalu pergi ke dapur dan tgk my sis and my mum tgh rancak 'mengumpat'... aku join la sekaki dua kaki..


Tetiba jer my mum tanya aku..


Mum: "Kau ada bangun lagi tak subuh tadi?"

Aku : "Eh mana ada.. Kenapa?"
Mum: "Peliknya... betul ke tak ada?"

Aku : "Betul la.. apa pulak ni?"

Mum: "Camni, kakak kau tu mcm nampak kau masuk bilik dia mlm tadi."

Aku : "Huh??"


Then, my sis plak amik turn cerita pengalaman dia tuh kat aku..

Mula2nya camni... Subuh tadi kira2 kol 4 pagi, my sis terbangun... tetiba dia kata nampak kelibat seseorang yg menyerupai aku tengah main laptop kat bawah tepi meja dia. Sbb bunyi laptop tu bising kan, so bengang la dia lalu terus tegur 'aku' tu..


Sis : "HEy! Sudah la tu~"


'Aku' cuma berdengus jerk... bunyinya sebijik mcm kerbau katanya..

tapi 'aku' tak perduli dan terus main gak laptop tu..

Then, my sis tak tahan dan terus pakai spek dia tu (my sis rabun) dan...

tetiba jek 'aku' hilang!! OMG!

Pastu, my sis pun g check la bawah meja tu, xde sapa2 puN!... Apa yang menghairankan, laptop tu masih kat atas meja... masih sejuk lagi tu.. gosh! Apa maknanya nih? My sis pun terus tido.. maleh nak layan 'bende' tu katanya...


Mmg agak seram la citer tu... Then, my mum pun mula la meleter.. pulak da!

Katanya, aku slalu masuk tido lewat kengkadang smpai pagi baru tido... tu yang ROH aku keluar dari badan aku dan pegi main laptop kat bilik kakak aku tu.. LOL..

5 comments:

Muhammad berkata...

hoh

tu musti " ady " yang kerja kat restaurant tu....dia baru habis cuci pingan..then terus on9

kui kui kuii !!!!

grEEnAdy berkata...

Hohoh... agaknye la.. haha..
xde keja lain ke 'aku' nih..

wan noor ashira laa berkata...

okee menakotkaaannnn

FARA_FONZS berkata...

hmm..oke gak la..tapi kan..aku rasa citer ko nie kan ady..xmenyeramkan langsung..lagi masa aku baca artikel ekau nie..den nak tergelak..wakakak...golak2 lagi..yeah..golak lagi..kahkahkah

grEEnAdy berkata...

me mmg x reti nk wat cite seram2 ni.. smua jd merepeks!! HAHAHAA...