Ahad, 12 Julai 2009

One moment...

The Rainbow Building, StarCineplex Riverside Kuching

Aku masih ingat... dalam bangunan inilah kali pertama aku jumpa si DIA. Berjabat tangan dengan si DIA... dan juga saat pertama kali si DIA menemuiku antara seribu orang...
Ya.. tanggal 09 bulan Mac 2009... hari yg bersejarah bagiku...
Terima kasih akan kenangan yang terindah bagiku...

11 comments:

FARA_FONZS berkata...

haha..saper tuh..kaka..bagitaw la nama..wah..me tengok sakura da jealous da tuh..hahaha..



p/s : jangan percaya..fitnah..hahh

grEEnAdy berkata...

Biarlahhh... rahsia..
lgi2 SnS nieh... mesti nk serbu...
Keskeskes

fieyna_daFFi94 berkata...

hurmmm.......
i think.....i know who...
h0h0h0..=P

grEEnAdy berkata...

Hhohoho.. yg xtau tu mesti x baca entry2 bulan mac dulu2.. jwpnnya ada disanaa... keskeskes

Sakura - Wani berkata...

perlu sakura jealous??

sakura dah jumpa DIA tu duluu ok..

ntahnye syaza ni.. sume die nak gosips...

grEEnAdy berkata...

Tu lahhh...
Me siap tergolek depan Dia pun dia nk kesah.... huh ado ke? lol

Nad. berkata...

omg, my COMING building!
hahaha, rainbow building.
alaaaaaaaa sure jumpa MR.D kan !! :D

FARA_FONZS berkata...

huh..perlu ke me kesah apa yang korang buat..!!





PERLU!! because me is SnS..oo yeah..

mentang2 me xserbu blog ady nie beberapa hari da nak kecoh..pastu mengumpat lak tuh...


berita terkini..


eh salah..berita kurang terkini

Buntaks2 telah mengumpat syaza di dalam blog ady atau lebih senang dan manis seperti gula dipanggil PAK CIK ADY..


apa sudah jadi..dunia sudah bertukar tempat ker..atau tempat bertukar dunia..apa lah yang aku meraban nie..

adakah buntaks2 juga teringin untuk menjadi reporter..semua jawapan tuh tidak berada di dalam genggaman saya tapi berada di bawah genggaman sesiapa sahaja yang nak handle kawasan nie..eh kes nie..

grEEnAdy berkata...

Nad - YEah... nanti2 nad pun leh warnakan umah nad mcm tu... kekeke..

Syaza - Hey SnS!! me punya lesen mengumpat tau! ekekeke...

FARA_FONZS berkata...

ooooo...lesen mengumpat..ambik dari mana tuh..dari kedai Basikal ker buat sendirik lesen tuh..kahkahkah..SnS pon ader lesen gak tau..lesen mengosips kan orang..amik dari ...haha mana boleh bagitau..tapi sememang nyer ado..

grEEnAdy berkata...

Ouh.. me ado plak diraja pun me x ckp.. but me ckp jugak kan? sbb me ada hak utk bercakap..
Then buat apa me x ckp if me ada mulut utk bercakap..
so me pun cakap apa yg me nk cakap.. lgpun cakap tu ialah me yg cakapkan..
dahtu xkan plak org nak halang sy bercakap..
if me x cakap, nnti sapa nk cakap? if me cakap, nnti org pun ikut sama cakap..
dah me bercakap cakap ni.. apa salah me cakap cakap.. lgipun org dah xmau bercakap.. so me cakap lah! bengong~